marți, 1 februarie 2011

IN FIECARE SAMBATA DE LA ORA 20:00 - 22:00 DJ SERGINIO @ RADIO IMPULS

RADIO IMPULS PRESENTS:
Saturday Fever
with DJ SERGINIO

Daca e Sambata, la Radio Impuls asculti Saturday Fever cu Dj Serginio, care iti face incalzirea pentru club cu cele mai hot mixuri.
Asa ca party people ne auzim in fiecare sambata de la ora 20:00 pe Radio Impuls 101,5 Fm



Radio Impuls este un post 100% local, al cărui format a fost special conceput pentru atragerea targetului principal: persoanele tinere, active, cu venituri medii şi peste medie.

Datorită muzicii moderne si a emisiunilor pline de vervă, Radio Impuls este la ora actuală probabil cel mai ascultat şi îndrăgit radio clujean.

El poate fi ascultat zilnic pe frecvenţa 101,5 FM, în municipiul Cluj-Napoca, pe www.radio-impuls.ro, precum şi in exclusivitate pe canalul de televiziune analogic UPC care are în jur de 200.000 de abonaţi şi pe canalul de televiziune digital Transilvania Channel ce acoperă 5 judeţe: Cluj, Bistriţa Năsăud, Maramureş, Sălaj şi Satu Mare.

Persoanele din target (femei şi barbaţi) au un stil de viaţă activ, dinamic, îşi petrec timpul liber cu prieteni, ies în cluburi, au conturi pe reţele sociale, sunt interesate de noutăţi şi evenimente, au familii, copii, sunt ocupate, ascultă radio preponderent în maşină